Archieffoto: Charles van Campenhout

Pierre Domen presenteert boek over zijn (kwekers)leven

ZUNDERT - Oud-bestuurslid van GrootGroenPlus Pierre Domen presenteert op de 29e editie van de vakbeurs GrootGroenPlus zijn boek 'Bomen over Domen'.


Het boek gaat over het kwekersleven én privéleven van Domen en omvat ook verhalen van elf mensen die een bepaalde richting of invulling aan zijn leven hebben gegeven. Schrijver van 'Bomen over Domen' is John van Ierland, die inmiddels al meer dan 35 boeken op zijn naam heeft staan.

Lancering

De daadwerkelijke lancering en verkoop van het boek start tijdens de opening van vakbeurs GrootGroenPlus op 2 oktober 2019. De officiële presentatie gaat gepaard met een lezing van passages uit het boek die aansluiten op het programma van de vakbeurs. Ook is tijdens de opening ruimte voor een speciale eerste uitreiking aan een zeer speciale gast van de vakbeurs.

Led-scherm

Op de beurs wordt verder uiteraard extra aandacht aan het boek besteed. Zo komt er een exemplaar in de bibliotheek te staan en wordt het verkocht op de stand van Lodders Boomkwekerijen BV. Ook krijgen juryleden en diverse gasten een exemplaar cadeau en wordt informatie getoond op het led-scherm.

Reserveren

Wie alvast een exemplaar van 'Bomen over Domen' wil reserveren en deze later wil afhalen op de beursvloer, kan inschrijven op het e-mailadres info@grootgroenplus.nl. De vakbeurs GrootGroenPlus in Zundert wordt gehouden van 2 tot en met 4 oktober.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief