Foto: Archief

Geef inbrekers geen kans tijdens Bloemencorso

ZUNDERT - Het Bloemencorso Zundert staat weer voor de deur. Ook dit jaar rijden er op de eerste zondag van september twintig praalwagens door de straten van Zundert. Dit evenement trekt ieder jaar veel bezoekers van zowel binnen als buiten de gemeente. In veel huizen is dus niemand thuis op zondag 1 september. Geef inbrekers geen kans, ook niet tijdens het Bloemencorso.


Om de inwoners van de gemeente Zundert veilig te kunnen laten genieten van het Bloemencorso, geeft Buurtpreventie Zundert een aantal tips om inbrekers buiten de deur te houden. Sluit alle ramen en deuren zorgvuldig af. Zorg daarnaast dat het lijkt alsof er iemand thuis is. Laat bijvoorbeeld je lampen aan of stel je buitenlamp in op beweging. Parkeer daarnaast de auto op de oprit in plaats van in een parkeervak.

Verder luidt het advies niet tegen iedereen te vertellen dat je naar het Bloemencorso gaat. Ook het plaatsen van berichten op social media, die je aanwezigheid bij het Bloemencorso laten zien, is niet handig.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief