Foto: Charles van Campenhout

Buurtschap Tiggelaar wint Corso 2019

Uitzinnige vreugde bij de leden en bouwers van buurtschap Tiggelaar. Met 634 punten wonnen zij met hun wagen Vikings het bloemencorso van 2019. Tevens behaalden zij de 3e Publieksprijs.


Buurtschap Tiggelaar mocht als eerste buurtschap ooit stoppen op de nieuwe jubellocatie. Het publiek moest er even op wachten maar toen was het zover. Al eerder won het buurtschap het corso en nu dus weer. Wat een blijdschap. Het viel niet mee om weer verder te moeten rijden. 

Tweede werd dit jaar Klein-Zundertse Heikant met hun wagen Vervloekt. Vorig jaar eindigden ze nog als laatste. Dus van hun Rode Lantaarn zijn ze nu verlost. Tevens kregen zij de 1e Publieksprijs. Derde werd buurtschap Markt met Ruis. De 2e Publieksprijs ging dit jaar naar het Terracottaleger van Buurtschap 't Stuk.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd. En alle andere deelnemers: hartelijk dank voor jullie deelname. Het was weer een onvergetelijk corso. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief