bus
bus

Winterschoolbus rijdt van Zundert naar Etten-Leur

ZUNDERT - Scholieren uit de gemeente Zundert kunnen vanaf maandag weer gebruikmaken van de winterschoolbus naar Etten-Leur. Die brengt hen in de natte en koude maanden naar scholengemeenschap KSE.


Voor de gelegenheid reisden Peter van Heusden, rector van de KSE, en Cees Doeser, ontwikkelmanager Arriva mee met de eerste rit die vanaf 07.32 uur vertrok. Scholieren op deze rit ontvingen een kleine attentie. De winterschoolbus is ingesteld, zodat kinderen in de donkere maanden comfortabel en veilig kunnen rijden. Dat is zeker een plus in het buitengebied. 

De Winterschoolliner rijdt op weekdagen tussen Zundert en Etten-Leur via Wernhout, Klein Zundert en Rijsbergen. De bus maakt 's ochtends één rit. In de middagspits vertrekt de Winterschoolliner in tegengestelde richting. De ritten sluiten aan op de lestijden op de KSE. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>