Het zijn sportievelingen van vijftig jaar en ouder uit de hele gemeente Zundert.
Het zijn sportievelingen van vijftig jaar en ouder uit de hele gemeente Zundert. Foto: Ton Knapen

De vijftigplussers kijken er elke dinsdag naar uit

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Het sportproject dat door de gemeente Zundert in 1998 werd opgezet om vijftig plussers tot meer bewegen aan te sporen, heeft zijn vruchten afgeworpen. In elk geval in Rijsbergen waar de badminclub Fity Fit van de grond kwam. Na een en twintig jaar bestaat die nog altijd.

Een groep van twintig zowel mannen als vrouwen beoefent de badminsport nog altijd. Het spel zorgt voor behoud van een gezond lijf, het opbouwen van een goede lichamelijke conditie of verbetering daarvan en ook een frisse geest. Daaraan wordt gewerkt iedere dinsdagmorgen in de Rijsbergse sporthal 't Trefpunt aan de Laguitensebaan van 10 tot 12 uur.
Bewegen mag dan wel voorop staan maar gezelligheid hoort daarbij en die is er ook volop aanwezig. We kijken er elke dinsdag naar uit.

Doe ook mee
Onze club, Fifty Fit, zou er graag wat mensen er bij willen zien om dat er toch wel wat terugval van leden is ontstaan in de afgelopen tijd. Zij die belangstelling hiervoor hebben en meer willen weten kunnen daarvoor terecht bij Jan Bastiaansen, telefoon 076-5962730, of e-mail rijaba@home.nl.
Of kom gerust eens langs op dinsdagmorgen om nader kennis te maken met onze club. We zien je graag!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief