Winnaar carnavalslied 2018-2019.
Winnaar carnavalslied 2018-2019. Foto: CV de Aopelaanders

't Aopelaand klaar voor de start

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Komende zaterdag is het weer zo ver, de start van het carnavalsseizoen 2019-2020 met het carnavalsliedjesfestijn en de bekendmaking van de nieuwe prins op de Elfde van dun Elfde-viering.

Dit jaar gaan er 11 deelnemers strijden om de felbegeerde titel “Carnavalslied 2020”, onder het motto “We D(w)aole Af !”. Er staat weer van alles te gebeuren, deze avond zal er natuurlijk weer gestreden worden om het beste carnavalslied 2019/2020. Wie wordt de opvolger van de laatste winnaar hofkapel Aopnormoal?
De deuren van de Harmoniezaal in Rijsbergen zijn open vanaf 19.00 uur. Rond 20.00 uur zal het feestgedruis gaan starten, waarbij het in eerste instantie zal draaien om de deelnemers maar natuurlijk zal er ook genoeg ander vertier zijn. Daarnaast maken we ons op voor misschien wel het spannendste moment van het carnavalsseizoen. Rond 23.11 uur wordt de nieuwe prins van ’t Aopelaand bekend gemaakt. Wie zou onze prins Petrus I opvolgen? En wie worden zijn gevolg? De Hofdames, Pliessie en Nar?

Vlag
Hierbij willen we ook alle Aopelaanders oproepen deze week (van 4 tot en met 11 november) de vlag van het Aopelaand uit te hangen. Mocht u nog geen vlag deze is verkrijgbaar bij S-computers aan de St. Bavostraat.
Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor en zien u graag komende zaterdag in de Harmoniezaal, tot dan om lekker “Af te D(w)aole!”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief