Foto: collectie DJ Jnatje

DJ Jantje weer in de race voor Party Award

ZUNDERT - DJ Jantje uit Zundert is opnieuw genomineerd voor een Party Award. Hij dingt mee naar een prijs in de categorie Populairste Party DJ Act.


DJ Jantje, in het dagelijks leven 'gewoon' Jan Roovers (29) uit Zundert, kan hierdoor mogelijk voor de tweede keer een Party Award in de wacht slepen. Vorig jaar werd hij namelijk door een vakjury verkozen tot de populairste Opkomende Party DJ van Nederland. Zelf bleef hij er bescheiden onder. Dat hij de Party Award vorig jaar won, zag DJ Jantje eerst en vooral als een beloning voor zijn jarenlange inspanningen als deejay.

Populair

Inmiddels ruim zestien jaar geleden stortte hij zich op de muziek. Eerst nog aan de hand van zijn vader die kleine Jantje meetroonde naar de studio's van Radio Valencia, waar pa een eigen radioprogramma had. Een programma waarin Jantje niet veel later ook een eigen rol als deejay speelde. Sterker nog: een jaar later bediende hij de knoppen volledig zelfstandig in een eigen radioshow. Van het één kwam het ander, en in de jaren die volgden werd DJ Jantje een graag geziene deejay op feesten en partijen. Zijn populariteit groeide nog meer dankzij zijn live shows via zijn Facebookpagina, welke hem duizenden volgers opleverden. Inmiddels trekt DJ Jantje overal in het land volle zalen.

Party Awards

De Party Awards zijn in het leven geroepen om de Nederlandse feestartiesten die wekelijks in horecazaken optreden een hart onder de riem te steken. Met de Party Awards wordt aandacht voor het feestgenre gevraagd. Op woensdag 27 november 2019 vind de vijftiende editie plaats van de Party Awards. Dit jaar is gekozen voor evenementenlocatie CUE aan de Visserstraat in Breda. Er kan op de genomineerden worden gestemd via https://www.partyawards.nl/stemm/.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Bezorgers

Maarheeze

productiemedewerker

Raamsdonksveer

verpleegkundige extramuraal

Made

Bezorger Altena Nieuws

Genderen, Hank

receptie medewerker

Hilvarenbeek / Tilburg

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief