Foto: Facebook Con Amore Zundert

Klaar voor Con Amore Music Night 'Maestro'

WERNHOUT - Onder de noemer 'Maestro' vindt komende zaterdag in gemeenschapshuis Wierenbos aan de Diepstraat 12 in Wernhout de Con Amore Music Night 2019 plaats. De voorstelling begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.


Con Amore Music Night is een avond vol muziek en vermaak. In 'Maestro' nemen vijf bekende Zundertenaren - Monique Rombouts, John Frijters, Twan Zopfi, Barry Joosen en Gerard van Hassel - het stokje over en dirigeren zij Con Amore. Accordeonvereniging Con Amore en Zangvereniging Unanime hebben hard gerepeteerd voor de voorstelling van komende zaterdag. Dat geldt ook ook voor de maestro's van deze avond. Middels live video-opnames kunt u vanuit het publiek precies volgen hoe de dirigenten het orkest aansturen. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang van Wierenbos. Surf voor meer informatie naar https://www.conamorezundert.nl/.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>