e Koutershof staat komende zaterdag in het teken van The Beatles. FOTO PIXABAY
e Koutershof staat komende zaterdag in het teken van The Beatles. FOTO PIXABAY (Foto: Pixabay)

Tribute aan The Beatles in De Koutershof

RIJSBERGEN - De Vrienden van De Koutershof houden komende zaterdagavond een tribute aan The Beatles. De tribute band The Nowhere Boys - bijgestaan door tal van gastartiesten - brengen deze avond vanaf 20.30 uur muziek van de wereldberoemde band uit Liverpool ten gehore in De Koutershof.


De Koutershof is een belangrijke ontmoetingsplek in Rijsbergen. De zalen worden volop gebruikt en ook in de taveerne is het vaak gezellig bijkletsen. Toch is het behoud van De Koutershof niet vanzelfsprekend. Als zelfstandige stichting moet De Koutershof zogezegd 'zelf de broek ophouden'. Het gebouw en de exploitatie daarvan is in handen van een vrijwillig bestuur. Samen met het team van medewerkers zorgt het bestuur ervoor dat De Koutershof zeven dagen per week is geopend.

Steun
Gelukkig zijn er veel Rijsbergenaren die De Koutershof een warm hart toe dragen. Dat zijn vaak regelmatige bezoekers maar ook bedrijven die helpen met kleine en grotere klussen. Het bestuur is dan ook bijzonder trots op de bedrijven die een mooie zaalsponsoring voor hun rekening hebben genomen. Op 30 november worden de nieuwe zaalborden feestelijk onthuld in gezelschap van de sponsors en Vrienden van Koutershof. Voor al deze Vrienden en iedereen die Koutershof een warm hart toedraagt houdt Koutershof ook op 30 november in samenwerking met The Nowhere Boys, met als leadzanger de van de band Abel bekende Joris Rasenberg, de tribute avond. Als gastartiesten staan onder anderen Jan de Bruijn en Anita van Kuyck op het programma. Surf voor meer informatie naar www.koutershof.nl en www.facebook.com/Koutershof/.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>