Verenigingsman Henk de Grauw, samen met zijn vrouw Joke.
Verenigingsman Henk de Grauw, samen met zijn vrouw Joke. Foto: Niels Vriends

Prijsafgaan Kruisboogvereniging Ons Genoegen

Sport en vereniging

ZUNDERT - Op zondag 24 november verzamelden we bij onze thuislocatie Café Neefs voor de prijsuitreiking. Op deze dag worden alle prijzen van onze thuiswedstrijden uitgedeeld.

Met op de 1e plaats bij de 6 meterverschieting: Christ Hereijgers. Op de 1e plaats bij de trainingseries: Loek Musters. Op de 1e plaats bij de rottenverschieting: René Cocu. Het koppel van de koppelwedstrijd: Jac van Loenhout en René Cocu en natuurlijk niet te vergeten de 1e plaats bij de 30 schot: Loek Musters.
Nadat het eerste officiële gedeelte achter de rug was, was het tijd voor het koud en warm buffet.

Verenigingsman

Nadat iedereen zijn of haar buik vol had gegeten, was het nog tijd voor een belangrijke eretitel, namelijk verenigingsman/ vrouw van het jaar. Dit jaar is Henk de Grauw verenigingsman van Kruisboogvereniging Ons Genoegen. Dit omdat hij jarenlang vele trofeeën heeft gemaakt, en voor zijn verdiensten bij de nieuwe schietaccomodatie, waar we momenteel hard aan het werk zijn, om hier volgend schietseizoen te kunnen gaan schieten. Nadat alle officiële gedeeltes voorbij waren en de prijzen zijn uitgereikt, was het weer tijd om huiswaarts te gaan en kunnen we weer terugkijken op een geslaagde middag.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief