Avoord tweede in top tien beste verpleeghuizen

ZUNDERT/RIJSBERGEN - Avoord heeft de tweede plek behaald in de top tien van beste verpleeghuizen in Nederland. Dat heeft ZorgkaartNederland.nl bekend gemaakt. De lijst is tot stand gekomen door alle beoordelingen die zijn gegeven door cliënten en hun naasten voor zorginstellingen.


De landelijke top 10 2019 is tot stand gekomen door een inventarisatie van de waarderingen, afgegeven door cliënten. Op een zestal vragen wordt op ZorgkaartNederland.nl een cijfer gegeven. Bijvoorbeeld op het nakomen van afspraken, de behandeling of het luisteren naar de cliënt.

Ook wordt gevraagd of hij of zij de instelling zou aanbevelen aan anderen. Aan de hand van alle waarderingen is bepaald welke zorginstellingen er in 2019 het best gewaardeerd worden. Avoord komt daarbij als tweede uit de bus.

Hoge cijfers

Martin den Hartog, bestuurder van Avoord, is trots. "Deze waardering komt rechtstreeks bij onze cliënten vandaan. Als dan ook nog blijkt dat we zulke hoge cijfers behalen, dan ben ik trots op onze medewerkers en vrijwilligers. Zij maken het waar wat de cliënt belangrijk vindt: de cliënt op de meest respectvolle manier verzorgen door hun manier van leven centraal te stellen."

Avoord heeft instellingen voor senioren in Etten-Leur, Zundert en Rijsbergen. Eerste werd Norschoten uit Barneveld. De top 5 bestaat verder uit Opella uit Ede, TriviumMeulenbeltZorg uit Twente en Evida uit Maastricht/Heuvelland.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Parttime bezorgers

Tussen Amsterdam en Antwerpen

monteur tuin&park machines

Baarle-Nassau

Timmerman 1/Leerling Timmerman/Metselaar

Zundert

Bezorgers Altena Nieuws

Almkerk, Genderen, Hank, Veen

medewerker stikkerij

Rijen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief