Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Zundert helpt Nicole van Elteren via Café Malawi

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Eén van de vele activiteiten die onder de vlag van Café Malawi plaatsvinden, is een superloterij met tientallen prachtige prijzen, variërend van dinerbonnen tot huiskamerconcerten. De oplage van de loterij is 450 loten waarmee zo'n 50 schitterende prijzen te verdienen zijn.

De verkoop start komende donderdagavond tijdens het concert van Wim en Peter Dictus in de pop-up winkel van Café Malawi.Winkeliers en ondernemers dragen bij aan de inzamelingsactie, met donaties, met materiële sponsoring en niet te vergeten met het gratis ter beschikking stellen van producten die in de pop-up winkel verkocht worden. De trekking van de superloterij wordt verricht door notaris Monique Rombouts van Van Gogh Notarissen, op zaterdag 28 december, tijdens de slotmanifestatie van Café Malawi in De Schroef.

Gasten

Een vrolijk informatieve avond met veel live muziek en uiteraard met Nicole van Elteren als hoofdgast. Zij komt speciaal voor de gelegenheid voor het eerst in acht jaar terug naar Nederland. Zundert geeft haar met deze bliksemactie een warm welkom. Op de slotavond zitten ook andere gespreksgasten aan tafel en zijn er optredens van onder meer Samir Fighil, Unanime (met John Frijters), Harriette van Oers & Aart Zanger, Theo van Teijlingen en een trombonekwartet met Gerard de Krom.

Direct doneren
Geld doneren voor het kinderhuis van Nicole van Elteren kan bij de Afriana Foundation: www.afrianafoundation.org. Doneren kan ook op bankrekeningnummer NL03 RABO 01807 28 946 t.n.v. Stichting Annakapel Zundert o.v.v. Café Malawi. Vragen of aanmelden van nieuwe acties? Mail naar cafemalawi2019@gmail.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief