Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Café Malawi gaat nog één keer open

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Komende zaterdagavond 28 december is de slotavond van Café Malawi, de inzamelingsactie voor het kinderhuis van Nicole van Elteren. Het wordt een vrolijk en sfeervol programma met speciale gasten aan de gesprekstafel, de uitslag van de superloterij en volop muziek en cabaret. En natuurlijk is er ook die avond nog volop gelegenheid om te doneren of om geschonken artikelen te kopen of te winnen.

De avond begint om 19.00 uur in het Van Gogh Kerkje met een prachtig concert van het trombone-kwartet onder leiding van Gerard de Krom (oud-dirigent Kon. Harmonie Nut & Vermaak, muzikaal leider van de voorstelling Harmonie in 2017). Nicole van Elteren verricht zelf de officiële opening.

Talkshow

Daarna wordt het programma vanaf 20.30 uur voortgezet in CultuurCentrum De Schroef met een talkshow. Hoofdgast is uiteraard Nicole; verder zitten aan tafel diverse vertegenwoordigers van andere, kleinschalige projecten voor ontwikkelingssamenwerking uit onze eigen regio, zoals Ingrid Damen (Let The Children Play) en Carl van Kuijck (Umoja). Ook schuift een professional aan, Rian Fokker van Oxam Novib. Peter Dictus is de presentator.

Optredens

Na 21.30 uur start dan een serie optredens van liedjesmaker Corné van Sprundel, stand up comedian Samir Fighil, het koor Unanime met verteller John Frijters, troubadour Theo van Teijlingen, countryzangeres Harriette van Oers en het latin-duo Wim Dictus en André van Son.

Prijsuitreiking

De optredens worden afgewisseld met de bekendmaking en prijsuitreiking van de superloterij. En de kans is natuurlijk groot dat er zich die avond nog tal van plezierige verrassingen zullen voordoen. Café Malawi wordt zaterdagavond voor Zundert hopelijk een kruising tussen Het Glazen Huis van Serieus Request en Open Het Dorp van Mies Bouman. Met aan het eind de bekendmaking van het uiteindelijke, financiële resultaat van alle acties.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief