Stichting Met je hart ook van start in Zundert
Foto: Charles van Campenhout

Stichting Met je hart ook van start in Zundert

ZUNDERT - Stichting Met je hart wil ook in Zundert initiatieven ontwikkelen om alleenstaande ouderen structureel en laagdrempelig met elkaar in contact te brengen. Ze willen hierbij samenwerken met restaurants, bedrijven én inwoners. Deelnemende ouderen mogen in principe gratis mee naar de bijeenkomsten en uitjes. 


Initiatiefnemers voor de gemeente Zundert zijn Hubert Hendriks, Mieke Pieterman en Amanda Huijbregts. Zij kwamen vorig jaar in contact met de Stichting Met je Hart Breda en werden zó geïnspireerd door het initiatief dat ze er meer over wilden weten. Later woonden ze een landelijke bijeenkomst bij van deze organisatie, die vorig jaar is bekroond door Koningin Máxima met een Appeltje van Oranje.

Hendriks, Pieterman en Huijbregts zijn zo enthousiast dat ze intussen stappen ondernemen om ook een Zundertse campagne op te zetten. De eerste contacten zijn gelegd met Stichting Welzijn Zundert, Avoord, Thebe en Surplus. Deze kunnen mensen op de hoogte brengen van dit initiatief en aanmelden.  

Maar eerst zoekt het op te richten Zundertse team mensen met goede ideeën, organisatietalent en/of het hart op de goede plaats. Daarom is er op donderdag 30 januari een informatieavond om 18.45 uur in de Welborg bij Stichting Welzijn Zundert (op de tweede verdieping). Aanmelden is handig en kan via e-mail: hubert.hendriks@metjehart.nl of per telefoon: 085-2012188. Alvast meer weten over de landelijke stichting: www.metjehart.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>