Tess Aerts.
Tess Aerts. Foto: Marieke Aerts

PC DES met uitgebreide afvaardiging naar Brabantse Kampioenschappen

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Afgelopen zondag organiseerde Ponyclub Door Eenheid Sterk uit Rijsbergen de laatste selectiewedstrijd dressuur in aanloop naar het Brabants Indoor Kampioenschap. In manege Buitenhorst te Oosteind heeft een flink aantal van de eigen leden mooie prestaties neergezet.

Zo behaalde Tess Aerts met Cantos in haar 1e proef de 1e plaats in categorie DE L2 en werd daarmee reservekampioen van de kring West Brabant. Marit Mortier haalde met haar Runner Boy een 3e plaats in het DE M1 in de 1e proef en werd ook reserve kampioen kring West Brabant. Ook Evy Mortier met Wester Brinks Kjelt in het DE M2 is reserve kampioen van kring West Brabant geworden.

Iris Hendrickx met Steed behaalde een 1e plaats in het DE Z2 in de 2e proef en is daarmee ook afgevaardigd naar de Brabantse kampioenschappen.

Verder behaalde Sanne van Nijnatten met Kelvin van Equi Center in het DE L1 2e plaats in 2e proef en tot slot behaalde Jillis de Kort met Heides Berg Dinkster in het DE B een 2e plaats in 2e proef.

De Brabantse Kampioenschappen dressuur pony's zijn op 24, 25 en 26 januari in Schijndel. We feliciteren alle ruiters met dit resultaat en wensen de deelnemers veel succes op het BK.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief