Martin den Hartog.
Martin den Hartog. (Foto: Edwin Riekens)

Bestuurder Martin den Hartog vertrekt bij Avoord

ZUNDERT - Per 1 maart van dit jaar neemt bestuurder Martin den Hartog na zes en een half jaar afscheid van Avoord. Martin den Hartog gaat vanaf die datum aan de slag als voorzitter van de Raad van Bestuur bij AxionContinu in Utrecht.


Den Hartog: “De afgelopen jaren heb ik samen met alle collega’s en vrijwilligers van Avoord hard gewerkt aan een mooie organisatie die toekomstbestendig is voor de ouderenzorg in Zundert, Rijsbergen en Etten-Leur. Zorgprofessionals van Avoord én vrijwilligers hebben mooie prestaties geleverd. Hiervoor zijn we recent beloond met een plaats in de top 10 van hoogst gewaardeerde verpleeghuizen in Nederland.”

Hij vervolgt: “Avoord laat ik in goede handen achter. Ik heb heel veel vertrouwen in de nieuwe directeuren Laura Kallenberg en Carla Brander, het management, alle Avoord-collega’s en vrijwilligers die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor onze cliënten. De Raad van Toezicht is inmiddels gestart met een procedure voor het werven van een nieuwe bestuurder.”

Carla Brander, directeur Bedrijfsvoering bij Avoord vindt het zeer jammer dat Den Hartog  vertrekt. "Maar we hebben alle respect voor zijn besluit. Hij laat een mooie organisatie achter.” Laura Kallenberg, Directeur Zorg bij Avoord vult aan: “Hij heeft zich bij ons ingezet voor samenwerking en vernieuwing in de zorg en niet zonder succes. Martin heeft nu een mooie nieuwe uitdaging gevonden en dat gunnen wij hem natuurlijk van harte.“

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES