Afbeelding
Foto: Charles van Campenhout

Derde editie van voorjaarsbeurs GrootGroenPlus in aantocht

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - In Zundert wordt komende woensdag en donderdag de derde editie van de voorjaarsbeurs van GrootGroenPlus gehouden; hiermee is het de laatste editie in een driejarige pilot, die is opgezet vanwege vraag vanuit de markt.

De voorjaarsbeurzen Groenbeurs Haaren, Groenbeurs Brabant (Best), TreeVention (Venlo) en Vakbeurs GrootGroenPlus (Zundert) werkten de afgelopen twee jaren op het gebied van PR samen. Sinds 2018 bieden deze verkoopbeurzen in januari gezamenlijk (inter)nationale inkopers de kans om in slechts een paar dagen tijd hun volledig sortiment strategisch in te kopen. Door zich samen in te zetten voor de PR, kon het totale beschikbare budget worden vergroot en effectief worden ingezet, dit om zoveel mogelijk promotie te maken.

Succes

De samenwerking blijkt een succes. Bezoekers van de voorjaarsbeurzen bezoeken veelal meerdere voorjaarsbeurzen en zeker vanuit het buitenland is er extra aandacht gekomen. De focus van de beurzen ligt vooral op in- en verkoop, laagdrempeligheid en de promotie van de eigen regio's. De beurzen in Best (14de editie), Haaren (15de editie) en Zundert (3de editie) op 22 en 23 januari en in Venlo (6de editie) op 26 en 27 januari.

Tweeledig effect

Het effect van deelname aan de voorjaarsbeurs van GrootGroenPlus door de nodige Zundertse bedrijven is volgens GrootGroenPlus tweeledig: aan de ene kant komen inkopers meer te weten over de mogelijkheden die Zundert biedt op het gebied van kwaliteit, hoeveelheid en sortiment. Aan de andere kant wordt het Zundertse ook door de gehele overkoepeling onder de aandacht gebracht en omgekeerd.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief