De band bestaande uit Richard Havermans, Ivo Hereijgers, Jeroen Sprenkels, Stefan Wagtmans en zangeressen Ingrid van Gils en Yvonne Luijckx.
De band bestaande uit Richard Havermans, Ivo Hereijgers, Jeroen Sprenkels, Stefan Wagtmans en zangeressen Ingrid van Gils en Yvonne Luijckx. Foto: Mathilde Havermans

Dertigste editie Volle Maon wederom erg geslaagd

Sport en vereniging

ZUNDERT - Afgelopen weekend stonden er drie voorstellingen van de Volle Maon op het programma bij De Schroef. Voor de dertigste keer konden de aanwezige bezoekers weer genieten een schitterende voorstelling ditmaal gebracht door: KPJ Zundert, Cabaret 't Stuk, Paul Jochems, de eigen band o.l.v. Richard Havermans én diverse gastspelers en speelsters.

Een Volle Maonavond in januari is voor vele mensen van Zundert en omgeving een leuk avondje uit geworden. De nieuwe Zundertse burgemeester Joyce Vermue zag de Volle Maon voor de eerste keer en stak haar bewondering niet onder stoelen of banken. Hoewel zij uiteraard zelf meerdere keren ter sprake kwam zei ze dat ze voornemens was om met mensen uit Zeeland a.s. vrijdag nog een keer te komen kijken. De dertigste editie zal de boeken in gaan als zeer goed bezocht.

Als er voor a.s. vrijdag nog wat kaarten worden verkocht dan is er sprake van drie keer een volle zaal en twee keer een bijna volle zaal. Een pluim op de hoed voor iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan deze Volle Maon. Het bestuur kan dan ook met trots terugkijken op een nu al geslaagde dertigste aflevering.

Kaarten voor vrijdag a.s. kunt u nog bestellen via www.vollemaon.nl.

Zaterdag wordt de Volle Maon na de voorstelling weer afgesloten met een afterparty, zondag opruimen en zo op weg naar aflevering 31.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief