Inbraak bij Albert Heijn; dieven aan de haal met sigaretten
Foto: Albert Heijn Zundert

Inbraak bij Albert Heijn; dieven aan de haal met sigaretten

ZUNDERT - Bij Albert Heijn aan de Molenstraat in Zundert heeft in de nacht van woensdag op donderdag een inbraak plaatsgevonden. De dieven zijn er met sigaretten vandoor gegaan.


Volgens een medewerker van de supermarkt vond de inbraak plaats rond 04.45 uur en was er sprake van drie daders. De dieven hebben een deur geforceerd om binnen te komen. Bij de informatiebalie hebben ze in rap tempo de lades waarin de sigaretten zich bevinden leeg gekapt in een tas. De medewerker laat weten dat de inbraak alles bij elkaar niet langer dan twee minuten heeft geduurd.

Van de inbraak zijn camerabeelden beschikbaar die beschikbaar worden gesteld aan de politie voor verder onderzoek. Albert Heijn laat weten dat wegens omstandigheden donderdag sprake zal zijn van een beperkte voorraad aan sigaretten, maar dat geprobeerd wordt alles zo snel mogelijk weer op orde te hebben.

Bijna twee jaar geleden, in maart 2017, vond ook al een inbraak plaats waarbij de inbrekers het gemunt hadden op sigaretten. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>