Een spannende scène uit Robin Hood.
Een spannende scène uit Robin Hood. Foto: Kim Smits

Hé-Cabaret & Theatergroep speelt Robin Hood

Sport en vereniging

ZUNDERT - Nadat alle basisschoolkinderen de afgelopen weken zelf als echte Robin Hoods hebben kunnen speuren naar vrijkaartjes met onze speciale Héo-cache, is het nu tijd voor Robin en zijn vrienden om zich klaar te maken voor de voorstellingen van Hé-Cabaret & Theatergroep.

Er moet nog extra getraind worden op stokvechten en boogschieten en misschien moeten er ook nog wat slimme vermommingen worden klaar gemaakt… Klinkt spannend? Dat is het ook!

Dit jaar speelt Hé-Cabaret & Theatergroep de avontuurlijke familievoorstelling Robin Hood. De echte kenners zullen zich nu achter de oren krabben: vorig jaar speelden we immers ook al een familievoorstelling en dat doen we normaal gesproken geen twee jaar achter elkaar. Maar regels zijn er om te breken en als er iemand is die daar alles van weet dan is het wel Robin Hood.

Samen met zijn roversbende woont hij in het Sherwood bij Nottingham. Maar ze zijn geen gemene rovers hoor: ze stelen van nare rijke mensen en geven dat geld aan de arme inwoners van Nottingham. Dat vindt Prins John alleen niet zo leuk, dus bedenkt hij samen met de sheriff en zijn adviseur Ray G een plan om Robin te pakken. Ze organiseren een schietwedstrijd met als hoofdprijs een zoen van Lady Marian. En laat Robin nou net tot over zijn oren verliefd zijn op Marian! Hoe dat gaat aflopen zie je op 6, 7, 8, 13, 14 en 15 maart in Cultuur Centrum De Schroef in Zundert. Kaartjes koop je via https://www.cczundert.nl/tickets.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief