Foto: Monique Elst
FOTOALBUM

Kindercarnaval in 't Aopelaand officieel van start

RIJSBERGEN - In 't Aopelaand kan het carnavalsfeest pas echt van start gaan als Gaopke wakker is gemaakt. Dat gebeurde vrijdagmiddag traditiegetrouw door de leerlingen van de Sint Bavoschool die zich via een lange polonaise verzamelden bij De Koutershof.


Gaopke, die sinds carnavalsdinsdag vorig jaar al lag te slapen, werd onder toeziend oog van vele belangstellenden zachtjes gewekt. Hierna zongen  de hofdames Romy en Ilse, samen met Gaopke en alle gataopen, het kindercarnavalslied 'Vet Cool Gaaf', waarmee het officiële startsein van carnaval voor de kinderen een feit was. Het Aopkesbal wordt dit jaar voor de allereerste keer gehouden bij de Jolly Jester. Tussen het feesten bij het Aopkes bal door, brengt de Prins met zijn raad een bezoek aan Amarant in Rijsbergen. Om 20.30 geeft het gezelschap acte de presence in de  Sint Bavokerk voor het bijwonen van de traditionele carnavalsmis.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Bezorgers

Zevenbergen

Schoonmaakkanjers

Volkel

Bezorgers

Roosendaal

Administratief medewerkster

Bergen op Zoom

Meewerkend voorman

Rijsbergen