Foto: Charles van Campenhout

Corso Zundert mogelijk op losse schroeven

ZUNDERT - Kan Corso Zundert dit jaar nog doorgaan? Daarover gaat het bestuur van Stichting Bloemencorso Zundert zo snel mogelijk in overleg met alle betrokken partijen, waaronder de lokale overheid. Begin volgende week moet er uitsluitsel zijn.


De nieuwe maatregelen en nieuwe termijnen die de overheid maandagavond heeft ingesteld, stellen de organisatie van Bloemencorso Zundert en het kindercorso voor nieuwe uitdagingen, zo maakt voorzitter Jos Jochems namens het bestuur van de stichting duidelijk in een bericht aan de buurtschappen. "Het bestuur zal zich met de diverse betrokken partijen, waaronder de lokale overheid, gaan beraden op de (on)mogelijkheden van het door laten gaan van ons evenement op de eerste zondag van september. Het lijkt voor velen nog ver weg maar de voorbereidende activiteiten vangen komende maand al aan, hetgeen ons voor diverse dilemma's plaatst. Begin volgende week verwachten we met een definitief advies naar de Raad van Buurtschappen te kunnen".

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>