Foto: Charles Luijten

Ook Kennedymars Rijsbergen geveld door coronavirus

RIJSBERGEN - De 56ste editie van de Kennedymars Rijsbergen gaat niet door. De organisatie vindt het niet verantwoord om het evenement, dat gepland stond op vrijdag 19 juni en zaterdag 20 juni, nog te houden gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus en alle daarmee samenhangende risico's.


"De situatie is dermate ernstig, dat wij genoodzaakt zijn deze moeilijke, maar onvermijdelijke beslissing te nemen", zo meldt Stichting Kennedymars Rijsbergen. "Iedereen die zich reeds heeft ingeschreven zal zijn inschrijfgeld teruggestort krijgen. Dit zal in de komende week gebeuren. We gaan de Kennedymars niet verplaatsen naar een latere datum in het jaar. Dat zou niet fair zijn voor al die andere organisaties, die in het najaar hun Kennedymars organiseren".

De nieuwe routes die de organisatie dit jaar zo graag had willen presenteren, worden in 2021 uit de kast gehaald. "Dan gaan we er weer vol tegenaan om de 56ste Kennedymars Rijsbergen (80 km) en ook de andere wandeltochten (10 km, 25 km en 40 km), samen met de lopers tot een succes te maken. Wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode, zorg goed voor jezelf en vooral ook voor de ander".

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES