Foto: Pixaba

Inbraakgolf in gemeente Zundert: vooral buitengebied doelwit

ZUNDERT - Er hebben de voorbije weken nogal wat inbraken plaatsgevonden in de gemeente Zundert. Vooral in het buitengebied is het raak.


Dat meldt Zundert Alert naar aanleiding van het flinke aantal meldingen dat zij heeft ontvangen. Zo is er dinsdag op klaarlichte dag via het dak ingebroken in een schuur aan de Kalmthoutsebaan in Wernhout. Waarschijnlijk heeft de inbraak tussen 17.00 en 19.00 plaatsgevonden. De daders moeten bovendien met een bestelbus gekomen zijn, omdat er flink wat groot gereedschap gestolen is. Afgelopen week nog werd er van donderdag op vrijdag ingebroken aan de Van Lanschotstraat in Achtmaal. In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er een inbraakpoging plaats aan de Kraaiheuvelstraat in Achtmaal.

Alert

"Ondanks dat veel mensen thuis zijn weet men toch steeds weer ongezien in woningen, loodsen en schuren te komen", meldt Zundert Alert. Zij doet een beroep op iedereen om extra alert te zijn in deze periode. "Het dievengilde kan niet zomaar de grenzen over en zal dus in de nabije omgeving verblijven". Wie tips heeft wordt verzocht contact op te nemen met het landelijke servicenummer van de politie: 0900-8844.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES