Afbeelding
Foto: Pixaba

Geen inbraken gemeld in gemeente na oproep tot waakzaamheid

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ZUNDERT - De afgelopen weken werd er in de gemeente Zundert regelmatig ingebroken in schuurtjes, tuinhuisjes en bedrijfspanden. Na een oproep van de politie om extra waakzaam te zijn, werden er deze week geen inbraken meer gemeld. 

Een golf van inbraken in schuurtjes, tuinhuisjes en bedrijfspanden teisterde de gemeente Zundert de afgelopen weken. In de Live Q&A met burgemeester Joyce Vermue riep de politie de inwoners van de gemeente op om extra waakzaam te zijn, verdachte situaties te melden en schuurtjes en tuinen goed af te sluiten. Ook werd buurtpreventie ingeschakeld om extra te surveilleren. 

Ook de politie surveilleerde extra in de gemeente. Dit deden zij op verschillende tijden overdag, 's avonds en in de nachtelijke uren door middel van 'roadblock' controles op wisselende locaties. Daarnaast konden inwoners waarbij een poort of raam openstond een 'voetje' tegenkomen waarin de politie hen alert maakten.

De afgelopen week zijn er geen inbraken meer gemeld in de gemeente. Toch roept de politie inwoners op wel waakzaam te blijven. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief