Een van de foto's uit de wandel- zoek en puzzelwedstrijd
Een van de foto's uit de wandel- zoek en puzzelwedstrijd "waar is Stanneke?" van v.v. Zundert. Foto: Corné Verschuuren

v.v. Zundert organiseert: Leeuwenjacht

Door: Sport en vereniging

ZUNDERT - Je leest veel over berenjacht en paaseierenjacht. Wij hadden vorig jaar al een leeuwenjacht bij v.v. Zundert op de vrijwilligersdag. Nu veel mensen een wandeling gaan maken om toch de befaamde “frisse neus” te halen, willen we deze nog een keer onder de aandacht brengen. Het is ook leuker om met een doel te gaan wandelen.

Onze mascotte wilde graag gaan voetballen op een goede dag. Hij vertrok op de fiets en is langs veel herkenbare plaatsen in Zundert gereden. Hier een van de foto opdrachten, raadpleeg voor alle opdrachten onze website. Hier vind je onder het nieuwsbericht wandel- zoek- en fotopuzzelwedstrijd van 16 april 2020 ook een link om alle foto's te printen. Handig om af te vinken met wandelen!

Waar is Stanneke?
Herkennen jullie deze plaatsen? Maak op zoveel mogelijk van deze 57 plaatsen een leuke foto. Het liefst met een v.v. Zundert item zoals een sjaal. Of gebruik een bal zoals Stanneke! En imiteert de stunts zoals Stanneke demonstreert op de foto’s. Deel de foto’s op Social Media. En mail ze naar corne@vvzundert.nl of app de resultaten naar 06-51231658 o.v.v. je naam. Inzenden kan tot 1 juni 2020.

Degene met de meeste, goede foto’s wint het “waar is Stanneke” spel. Maak zo origineel mogelijke foto’s. Bij gelijk aantal inzendingen, beslist de vakjury op basis van originaliteit. De prijs ligt in de lijn van de wedstrijd.

Veel wandel- zoek en fotopuzzel plezier, v.v. Zundert!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief