[FOTOALBUM] Senioren blijven in Zundert lekker in beweging
Foto: Addo Sprangers
FOTOALBUM

Senioren blijven in Zundert lekker in beweging

ZUNDERT - Bewegen is belangrijk, zeker voor senioren. Om het bewegen te stimuleren, trekken de buurtsportcoaches van Buurtsportcoach Zundert langs de verschillende woonzorgcentra en complexen met seniorenwoningen om er samen met  de bewoners oefeningen te doen.


Woensdag was Nonnekeshof in Zundert aan de beurt.  Wie hier de voorkeur aan gaf, mocht vanaf het eigen balkon of vanuit de eigen tuin meedoen aan de oefeningen, maar deze keer werd ervoor gekozen om - op veilige afstand van elkaar - het bewegen 'gewoon' te laten plaatsvinden op oprit en parkeerplaats. Het zorgde - in combinatie met het warme en zonnige weer - voor de nodige zweetdruppels. Komende donderdag zijn de buurtsportcoaches vanaf 13.45 uur present bij Nedervenhof en vanaf 14.30 uur bij De Willaert in Zundert. Volgende week woensdag kan er vanaf 14.30 door senioren mee worden bewogen bij Rijserf in Rijsbergen. Volgende week donderdag ten slotte staan er nog twee sessies op het programma: om 13.45 uur bij Beweegtuin Neijsenpad in Achtmaal en om 14.30 bij het Antoon Jurriënsplein in Wernhout.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>