Recordaantal aanmeldingen voor Hemeltaartdag in Zundert
Foto: Pixabay

Recordaantal aanmeldingen voor Hemeltaartdag in Zundert

ZUNDERT - Na twee afleveringen Zomer in de Soep, waarbij in totaal zo’n 140 pannetjes soep van keukentafel ruilden, staat de derde aflevering komende donderdag in het teken van het ruilen van taarten en ander bakwerk. Met een recordaantal aanmeldingen is de zogeheten Hemeltaartdag bij voorbaat al een succes.


Meer dan vijftig deelnemers bakken een taart, een cake, een aantal gebakjes of koekjes, bezorgen dit bij iemand aan de voordeur en krijgen zelf een baksel van weer iemand anders terug. Je maakt een wandelingetje of een klein ritje, je maakt een praatje op de stoep en je krijgt in ruil een verrassing op tafel. De taart wordt natuurlijk extra lekker door een kaartje met wat tekst en uitleg erbij. Hoe kom je aan het recept? Heeft je taart misschien een naam? Wat is het verhaal achter jouw bakwerk? Aanmelden kan nog tot 18.00 uur vandaag via www.zomerindesoep.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>