Foto: Suzanne van Rijckevorsel-de Hoon

Fietsvierdaagse Hoeven zet Rijsbergse zussen in schijnwerpers

RIJSBERGEN - Voor de 45ste keer zouden de zusjes Lian en Ineke Mathijssen uit Rijsbergen dit jaar meedoen aan de Fietsvierdaagse Hoeven. De 49ste editie van het jaarlijks terugkerende evenement werd echter afgelast vanwege het coronavirus.


Dat was uiteraard een domper voor de dames. ‘Niet getreurd’, dachten hun kinderen echter, en zij organiseerden ‘gewoon’ een alternatieve fietsvierdaagse voor het tweetal. Elke dag een andere route zodat de zussen tóch een fietsvierdaagse konden fietsen. Een origineel idee, vond de organisatie van de Fietsvierdaagse Hoeven. De dames - vergezeld door zus Marianne, Inekes dochter Cindy en Lians man Jac - werden daarom ‘overvallen’ bij Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven, waar ze tot hun grote verrassing alsnog hun stempelkaarten af konden laten stempelen. Volgend jaar vindt de Fietsvierdaagse Hoeven plaats van 13 tot en met 16 mei.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>