Redactielid Jos van Hooijdonk, vanaf het begin bij de vereniging betrokken,  met een exemplaar van het jubileumboek.
Redactielid Jos van Hooijdonk, vanaf het begin bij de vereniging betrokken, met een exemplaar van het jubileumboek.

Jubileumboek ter ere van vijftigjarig jubileum Sporting Oekel

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Op 1 juni 2020 bestond Sporting Oekel vijftig jaar. De feestcommissie met Wim Huijbregts, Jan van den Beemt, Ria Roks, Bart Peemen en Peter Vermeeren is al vroeg begonnen met de organisatie van een groot feest.

Op 31 mei zou er een gezinsfietstocht worden georganiseerd, gevolgd door een receptie. Op 1 juni stond een feest gepland. Vanwege de coronamaatregelen heeft het niet kunnen doorgaan en het feest is nu gepland op de eerste pinksterdag 2021.

Naast het feest is een jubileumboek samengesteld en een dvd met fotomateriaal en verhalen vanaf 1970 tot nu. In ruim honderd bladzijden wordt de geschiedenis met foto's en verhalen geïllustreerd. De redactie van het jubileumboek bestaat uit Jos van Hooijdonk, Jan Bastiaansen, Wim Huijbregts, Bas Jochems, Bart Peemen en Ton van Oorschot. Het boek is gedrukt door Graphic Services uit Rijsbergen. De oplage blijft beperkt tot 200 exemplaren.

Op de eerste pinksterdag zijn de boeken persoonlijk huis aan huis bezorgd om op deze wijze toch nog even met elkaar te kunnen stilstaan bij het jubileum. Ook bij de sponsoren en relaties is in de pinksterweek een exemplaar bezorgd. Hiermee heeft het jubileum van Sporting Oekel toch een feestelijk tintje gekregen en houden we het feest tegoed in 2021.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief