Foto: Addo Sprangers

Werkzaamheden Molenstraat zo goed als klaar

ZUNDERT - De werkzaamheden aan de Molenstraat zijn zo goed als klaar. Naar verwachting is het project 1 juli helemaal afgerond.


Dat meldt de Gemeente Zundert. Aannemer Krinkels B.V. voert komende maandag herstelwerkzaamheden uit aan de kruising met de Meirseweg. Deze is een gedeelte van de dag afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer kan de Meirseweg wél in en uit. De Molenstraat is bereikbaar via de Vincent van Goghstraat-Caspar Damstraat-Markt. Na afronding van deze werkzaamheden (maandagmiddag of dinsdagochtend) start Krinkels B.V. met het opnieuw bestraten van het wegdek voor het Raadhuis. Dit gedeelte is destijds onder slechte weersomstandigheden bestraat. Eerdere herstelwerkzaamheden hebben helaas ook geen verbetering gebracht én daarom wordt dit gedeelte nu opnieuw bestraat. Dit duurt naar verwachting drie dagen. Verkeer kan rond het Raadhuis (Markt-Caspar Damstraat-Markt) de Molenstraat terug in.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>