Wethouder Johan de Beer: 'Gebruik zomer om eigen regio te ontdekken'
Wethouder Johan de Beer: 'Gebruik zomer om eigen regio te ontdekken' (Foto: Gemeente Zundert)

Wethouder Johan de Beer blij met Baroniekrant

ZUNDERT - Samen met toeristisch-recreatieve organisaties, de VVV’s en toeristische informatiepunten, ondernemers, gemeenten, Waterschap Brabantse Delta, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Uitgeverij de Bode en Uitgeverij Em. De Jong heeft streeknetwerk LandStad De Baronie een nieuwe streekkrant uitgebracht: ‘Op pad in de Baronie van Breda’. 


De krant staat boordevol wetenswaardigheden en tips voor uitstapjes in de regio en bestrijkt de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Oosterhout, Rucphen en Zundert. “Dit jaar ziet de zomerperiode er voor velen van ons anders uit,”aldus wethouder Johan de Beer van de Gemeente Zundert, portefeuillehouder Toerisme en Recreatie. “Gebruik juist daarom deze zomer om de eigen regio te ontdekken. Deze speciale krant staat boordevol tips voor sportieve, culinaire en culturele activiteiten in de regio. Kijk ook zeker wat onze gemeente Zundert voor moois heeft te bieden en ga er op uit!” 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>