Foto: Denise van Dongen

Zomervakantie in eigen land: 'Alle aandacht voor onze puppy'

KLEIN ZUNDERT - Op vakantie naar Frankrijk met op de achtergrond het nog altijd rondwarende coronavirus? Voor Denise van Dongen uit Klein Zundert voelde het niet goed. Toen de knoop moest worden doorgehakt, kwam toevalligerwijs het bericht binnen dat de puppy waar haar gezin naar snakte weldra zou worden geboren. De keuze was snel gemaakt: deze zomervakantie staat in het teken van het opvoeden van het nieuwe gezinslid.


Vorig jaar vierde ze voor het eerst samen met haar man en hun drie kinderen met eigen tent vakantie in Frankrijk. “Dat beviel goed”, vertelt ze. “Daarom wilden we dit jaar opnieuw naar Frankrijk. In december troffen we daarom onze voorbereidingen en zochten we al een leuke camping uit. Toen kwamen het coronavirus en daarmee ook allerlei vragen. Wat doen we ermee? We willen een onbezorgde vakantie. We hebben er hard voor gewerkt en het kost ook een aardig bedrag. Het voelde niet goed.” En toen kwam plots de puppy in beeld. “In januari hadden we ons ingeschreven op een wachtlijst. In mei al kregen we een telefoontje dat er een nestje in aantocht was. We hebben meteen onze overwegingen gemaakt. In de vakantietijd kunnen we de hond alle aandacht schenken en haar zindelijk maken, leren luisteren en noem maar op. Onze kinderen kunnen daar leuk bij helpen.We kijken er echt naar uit. De puppy komt uit België een we zijn al verschillende keren gaan kijken. Heel spannend. Komende zondag mogen we haar ophalen.”

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>