Buurtsportcoaches Zundert houden sportieve zomeractiviteiten
Foto: Addo Sprangers

Buurtsportcoaches Zundert houden sportieve zomeractiviteiten

ZUNDERT - Blijf jij thuis deze zomervakantie? Of heb je gewoon zin om samen met leeftijdsgenoten lekker in beweging te komen nu ook het sportseizoen er op zit? Dan hebben de Buurtsportcoaches van de gemeente Zundert een tof programma voor je!


In de zomervakantie organiseren de Buurtsportcoaches van de gemeente Zundert tot en met 30 augustus verschillende sportieve activiteiten voor jong en oud. In samenwerking met een aantal sportaanbieders is er een leuk programma tot stand gekomen! Van een Bosspeeldag voor de jeugd, tot een Beweegbingo voor senioren, er is voor ieder wat wils! In alle kernen van de gemeente Zundert vinden activiteiten plaats.

Betrokken sportaanbieders

Naast de activiteiten die de Buurtsportcoaches zelf organiseren, bieden ook verschillende sportaanbieders in de gemeente activiteiten aan. Zo kunnen verschillende doelgroepen terecht bij Total Body WorX, biedt Dansschool Basickx dans aan voor 55+ers en kunnen kinderen gaan fietsen samen met WTC de Trapistentrappers. Ook voetbalverenigingen vv Zundert en vv Moerse Boys organiseren leuke activiteiten, zoals voetgolf en fiets- en wandelspeurtochten.

Aanmelden

Kortom je hoeft je niet te vervelen deze zomervakantie! Wil je meedoen aan één of meerder activiteiten? Geef je dan op door een mail te sturen naar Buurtsportcoach Menno via m.bentvelzen@ssnb.nl. Wees er snel bij, want vol is vol! Deelnemen aan de activiteiten is gratis. Ook voor vragen kun je bij Menno terecht via m.bentvelzen@ssnb.nl of bel 06-21381955. Ga voor een uitgebreid overzicht van alle activiteiten naar https://www.facebook.com/BuurtsportcoachZundert/.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>