Foto: artist's impression DC Onroerend Goed

Woningen op deel van De Maalderij in Klein Zundert

KLEIN ZUNDERT - Er komen woningen op een deel van De Maalderij in Klein Zundert. Het gebouw aan de westzijde, de voormalige maalderij aan de Klein Zundertseweg 1A, blijft behouden. Het Zundertse college van burgemeester en wethouders gaat voor deze herontwikkeling een intentieovereenkomst aan met DC Onroerend Goed B.V.


Aan de oostzijde van De Maalderij, Klein Zundertseweg 1, komen zeven woningen: vier rijwoningen en drie appartementen. Hier is nu Drankenhandel Jack Roovers gevestigd. Ook komt er één vrijstaande woning aan de overzijde van de Klein Zundertseweg, nabij huisnummer 26. De Maalderij blijft als gebouw behouden en wordt tijdens de herontwikkeling opgeknapt.
 

Kleine huishoudens

Het gaat om woningen voor zogenaamde ‘kleine huishoudens’. Deze kunnen bestaan uit starters én één- of tweepersoonshuishoudens. Ook kunnen de woningen worden ingezet als ééngezinswoning.


Passende entree

“De beoogde woningbouwontwikkeling draagt bij aan het huidige en toekomstige woningaanbod in de kern Klein Zundert,” aldus wethouder Patrick Kok. “Verder creëren we een volwaardig beeld-kwalitatieve entree voor het dorp.” 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>