Rijsbergse Bier Unie (RBU) presenteert derde editie Zomerfeesten Rijsbergen
Foto: Pixabay

Rijsbergse Bier Unie (RBU) presenteert derde editie Zomerfeesten Rijsbergen

RIJSBERGEN - Al twee jaar op rij heeft de Rijsbergse Bier Unie (RBU) een bierproeverij gehouden voor Rijsbergen en omstreken’. Wegens aanhoudend succes vindt komende zondag de derde editie van deze Zomerfeesten plaats. Locatie is Het Kaffee in Rijsbergen.


De proeverij start om 14.00 uur, maar het is mogelijk om later aan te sluiten. Vanwege de coronamaatregelen is reserveren noodzakelijk. Dit kan via e-mail dezomerfeesten@gmail.com. Uiteraard wordt het terras zodanig ingericht dat de 1,5 meter-regel in acht kan worden genomen. Tijdens de Zomerfeesten kan men in een gezellige en gemoedelijke sfeer genieten van verschillende biertypes, variërend van witte en blonde bieren tot aan stevig donker bier. Aangezien het gaat om een blindproeverij zijn er, net als andere jaren, prijzen te verdienen voor degene die de meeste bieren raadt. De echte bierkenner kan hier dus zijn kennis laten gelden. Daarnaast zal er ook geen tekort zijn aan Bourgondische versnaperingen en kan men ’s avonds ook een hapje blijven eten. Biersommelier An Martens (3 in de Klok) is aanwezig om wat meer uitleg te geven. Meer informatie is hier te vinden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>