Veel belangstelling voor FotoPuzzel Fietstocht van Ons Genoegen
Foto: archief Weekblad de Bode

Veel belangstelling voor FotoPuzzel Fietstocht van Ons Genoegen

ZUNDERT - De Zundertse kruisboogvereniging Ons Genoegen meldt dat er dit jaar zeer veel belangstelling is voor haar FotoPuzzel Fietstocht, welke is gestart op 1 juli en kan nog gereden worden tot en met 31 augustus. De vereniging heeft veel nieuwe deelnemers mogen verwelkomen die de tocht voor de eerste keer rijden.


“We denken dat dit mede komt door het Corona virus, waardoor mensen minder op vakantie gaan en hierdoor op zoek gaan naar leuke, lokale activiteiten, zoals de FotoPuzzel Fietstocht van Ons Genoegen”, zo meldt Eric Hereijgers namen de club. De tocht is ca. 35 kilometer lang en gaat langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert en Rijsbergen. Tijdens deze fietstocht moeten deelnemers een dertigtal foto's opzoeken en in de juiste volgorde plaatsen. De tocht is geschikt voor jong en oud en kan iedere dag worden gereden. Veertrekken kan op ieder gewenst tijdstip vertrekken. De tocht kan eventueel ook worden uitgesmeerd over meerdere dagen. Routekaarten en fotolijsten zijn verkrijgbaar bij Restaurant & Brasserie De Moerse Bossen aan de Rucphenseweg inZundert, bij Jac van Loenhout aan de Burgemeester Kievitslaan 14 in Klein Zundert (tel. 06-42002678) en bij café en eetgelegenheid De Tijd in Rijsbergen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>