Vrijwilligers Zonnebloem Rijsbergen steken gasten hart onder de riem
Foto: Ad Bastiaansen

Vrijwilligers Zonnebloem Rijsbergen steken gasten hart onder de riem

RIJSBERGEN - Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten van de Rijsbergse afdeling van De Zonnebloem afgelast. Om haar gasten een hart onder de riem te steken, gingen achttien vrijwilligers zaterdag op pad om met hen een praatje te maken. Iedere gast kreeg hierbij een potje heerlijke honing van een Rijsbergse imker aangeboden.


Eerder deden ze dit al met een doosje bonbons, een bakje aardbeien, een zakje paaseitjes en een mooi versierd Zonnebloemkaartje. Dat activiteiten niet doorgaan, wil volgens Zonnebloem Rijsbergen niet zeggen dat de gasten in deze stille tijd aan hun lot worden overgelaten. In tegendeel zelfs. “Zonnebloem Rijsbergen beseft dat sociaal isolement op de loer ligt nu contactmomenten vele malen minder zijn”, zo meldt de plaatselijke afdeling. “Zij probeert deze stille tijd te doorbreken door zo nu en dan een presentje te bezorgen bij haar deelnemers.” Zo gingen afgelopen zaterdag 1 augustus achttien Rijsbergse Zonnebloemvrijwilligers weer op pad om een praatje te maken met hun gasten met voor iedere gast een potje heerlijke honing van een Rijsbergse imker. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>