Burgemeesters Zundert, Wuustwezel en Hoogstraten doen gezamenlijke oproep
Foto: Addo Sprangers

Burgemeesters Zundert, Wuustwezel en Hoogstraten doen gezamenlijke oproep

ZUNDERT - Joyce Vermue (burgemeester van Zundert), Dieter Wouters (burgemeester van Wuustwezel) en Marc van Aperen (burgemeester van Hoogstraten) hebben een gemeenschappelijke oproep gedaan aan de inwoners van hun gemeenten om vooral de getroffen coronamaatregelen aan beide zijden van de grens in acht te nemen.


“Het aantal coronabesmettingen neemt weer toe, zowel in België als in Nederland,”melden de burgemeesters. Juist nu moeten we gezamenlijk optrekken tegen het coronavirus. Wij werken - als goede buren - nauw met elkaar samen. Onze maatregelen om corona te bestrijden zijn misschien anders, maar wij gaan allen voor hetzelfde doel. De grenzen blijven open, maar wij vragen wel om uw hulp en begrip.”

Afgeraden

“Reizen vanuit de provincie Antwerpen naar Nederland wordt sterk afgeraden,”vervolgen zij. “Enkel de strikt noodzakelijke reizen zijn mogelijk. Dit geldt ook voor reizen vanuit Nederland naar de provincie Antwerpen. Over de grens boodschappen doen, horecabezoek en vakantietrips doen we dus best niet.”

Geraakt

“We zijn allemaal geraakt door het coronavirus,” besluiten zij. “Blijf u informeren en houd vol. Wij rekenen op uw medewerking. Zorg goed voor elkaar en pas goed op uzelf! Alleen samen krijgen we corona onder controle.”

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>