Afbeelding
Foto: Google Maps

IL Gattopardo stopt in Rijsbergen: 'We kunnen niet anders dan verhuizen'

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

RIJSBERGEN - Restaurant IL Gattopardo stopt in Rijsbergen. Door de situatie rondom het coronavirus had het restaurant het moeilijk. Gelukkig vonden de uitbaters een investeerder die wil investeren in het concept. Maar niet zolang het restaurant gevestigd is in Rijsbergen. Verhuizen is dus de enige optie, laat IL Gattopardo weten op Facebook. 

"Na 2 bewogen jaren van het exploiteren van ons restaurant in Rijsbergen zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij onze deuren in Rijsbergen moeten sluiten. De bezettingsgraad was schommelend, maar de situatie omtrent de Covid-19 heeft ervoor gezorgd dat de exploitatie niet lonend meer is", valt er te lezen in het bericht. 

"Na een hobbelige start vonden wij steeds beter onze draai in Rijsbergen, met steeds kleine en een enkele keer een grote aanpassingen van onze kaart om ons concept verder aan te scherpen en te verbeteren De laatste periode hebben wij hier ook een hoop positieve reacties op mogen ontvangen en hadden wij onze weg naar boven gevonden. Maar nu door de situatie van de nog steeds geldende beperkingen zijn wij de afgelopen periode met meerdere partijen in gesprek gegaan.
Hieruit is voort gekomen dat wij een concept hebben opgezet welk een betere kans van slagen heeft bij een groter en breder publiek."

Eén van de partijen waarmee IL Gattopardo heeft gesproken is bereid te investeren in het concept. De voorwaarde is echter wel dat het restaurant verhuisd naar een gebied met een groter bereik.  "Doordat wij onze situatie in Rijsbergen niet snel zien veranderen, mede door de opgelegde beperkingen en dit ook op ons persoonlijk van invloed is, zijn wij op het aanbod ingegaan van de investerende partij. Dit houd in dat onze laatste dag dat wij geopend zijn zondag 16 augustus zal zijn."




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief