De weg is volledig afgesloten.
De weg is volledig afgesloten. Foto: Tom van der Put

Zwaar ongeval vlak voor Nederlandse grens op E19: drukte op N263 bij Zundert en Rijsbergen

Door: Amber Kuijs Politie

ZUNDERT/RIJSBERGEN - Op de E19 heeft aan het begin van de middag vlak voor de grensovergang bij Hazeldonk een zwaar ongeval plaatsgevonden. Daardoor is de weg richting Breda dicht. Veel automobilisten besluiten binnendoor te gaan. Dit zorgt voor drukte op de weg bij Zundert en Rijsbergen. 

Aan het begin van de middag heeft er net voor de Nederlandse grens op de E19 een zwaar ongeval plaatsgevonden. Twee vrachtwagens zijn rond 12.50 uur op elkaar gebotst. De weg is daardoor dicht. 

Omroep Brabant meldt dat er volgens een ooggetuige één van de twee vrachtwagenchauffeurs gewond is. Het slachtoffer wordt verzorgd door het ambulancepersoneel. Er is een traumahelikopter opgeroepen. De cabine van zijn vrachtwagen is ernstig beschadigd.

Verkeer dat vanuit Antwerpen richting Breda komt wordt omgeleid via de A4. Dit zorgt voor een file van 13 minuten op de A4. Ook veel automobilisten besluiten binnendoor te rijden. Hierdoor staat er op de N263 ook meer dan 28 minuten file vanuit Zundert en Rijsbergen richting Breda.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief