Libelle zet vrouwen van Amphia ziekenhuis centraal in speciale versie tijdschrift
Foto: Twitter Mirjam Haagh

Libelle zet vrouwen van Amphia ziekenhuis centraal in speciale versie tijdschrift

ZUNDERT - De vrouwen van het Amphia Ziekenhuis staan centraal in de speciale uitgave van Libelle. Vrouwen van diverse afdelingen werkten mee aan de redactionele invulling, leverde ideeën aan en bedachten zo, samen met de Libelle-redactie, de inhoud van dit speciale nummer.


Het stond al langer op het wensenlijstje van de Libelle: een speciale editie waarin vrouwen in de zorg centraal staan. "Tijdens de uitbraak van corona in Nederland werd dit idee nog urgenter. Hun harde werk was, en is, van onschatbare waarde en zij verdienen zo veel meer dan alleen een applaus", vertelt hoofdredacteur van Libelle, Hilmar Mulder. "Wie de vrouwen in de zorg in het zonnetje wil zetten, zet ze natuurlijk ook op de cover." Daarom maakte libelle tien verschillende versies met Amphia-zorgverleners als covermodel.

Met deze speciale editie geeft Libelle de vrouwen een gezicht en een platform voor hun indrukwekkende verhalen. Zo krijgen lezers een exclusief inkijkje: hoe was het écht in het oog van de storm? Medewerkers vertellen hun onroerende verhalen over werken op een covid-afdeling: "Alles stond op z'n kop. Ik ad geen idee meer wat voor dag het was", vertelt een van de vrouwen in een artikel. Ook voeren verpleegkundigen een gesprek met minister van Gezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge. 

De speciale editie van de Libelle ligt sinds donderdag in de winkels.

Bij de lancering van een unieke editie van #Libelle. In de spotlights staan de vrouwen van @AmphiaZKHuis . Terechte ode aan de zorg en haar medewerkers! @Libelle @breda pic.twitter.com/4zVR7Yaczv

— Miriam Haagh (@MiriamHaagh) September 8, 2020

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>