Wedstrijd NAC tegen De Graafschap vervroegd
Foto: Peter Visser

Wedstrijd NAC tegen De Graafschap vervroegd

ZUNDERT - De uitwedstrijd van NAC tegen De Graafschap van vrijdag 9 oktober wordt eerder op de avond afgewerkt. Het duel is verplaatst van 21.00 uur naar 18.45 uur. De wedstrijd is vervroegd op verzoek van de Doetinchemse eerstedivisionist. 


De uitwedstrijd van NAC tegen De Graafschap van vrijdag 9 oktober wordt eerder op de avond afgewerkt. Het duel is verplaatst van 21.00 uur naar 18.45 uur. De wedstrijd is vervroegd op verzoek van de Doetinchemse eerstedivisionist. De Graafschap werkt in oktober een bomvol programma af. Vorig seizoen verloor NAC beide duels tegen De Graafschap. Op de Vijverberg verloor NAC met 3-0. Later dat seizoen, ging het in Breda  met tien man met 1-2 onderuit.

NAC speelt aankomende maandag (20.00 uur) zijn derde competitiewedstrijd. FC Den Bosch komt dan op bezoek in het Rat Verlegh Stadion. Op dit moment staat NAC op een tweede plaats op de ranglijst met zes punten uit twee wedstrijden. De ploeg van trainer Maurice Steijn versloeg eerder dit seizoen Jong AZ (6-1) en Helmond Sport (0-2).


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>