Bülent Acer: 'Als ambassadeur mis ik de persoonlijke contacten'
'Al met al gaat het thuiswerken wel goed', aldus Bülent Acer, medewerker van de Gemeente Zundert.
'Al met al gaat het thuiswerken wel goed', aldus Bülent Acer, medewerker van de Gemeente Zundert. (Foto: Addo Sprangers)

Bülent Acer: 'Als ambassadeur mis ik de persoonlijke contacten'

ZUNDERT - Sinds de uitbraak van het coronavirus werkt het gros van de medewerkers van de Gemeente Zundert thuis. Bülent Acer, namens de Gemeente Zundert ambassadeur voor het dorp Wernhout, vormt hierop geen uitzondering. Het persoonlijke contact zegt hij echter te missen.


Bülent Acer vertelt hoe de Gemeente Zundert al heel snel overstapte op een applicatie die ervoor zorgde dat de medewerkers door konden gaan met hun dagelijkse werkzaamheden. “Bij het fulltime thuiswerken was het aanvankelijk wel zoeken. Zeker toen de schoolgaande kinderen in het begin ook thuis waren, moest ik even mijn draai vinden. Al met al gaat het thuiswerken wel goed. Toch mis ik als ambassadeur de persoonlijke contacten. Normaal gesproken ben ik regelmatig in Wernhout te vinden om op locatie te luisteren naar ideeën van inwoners. Nu worden de contacten vooral telefonisch onderhouden.” 

Verbinden

Als ambassadeur bracht hij wel nadrukkelijk de initiatieven onder de aandacht welke ontstonden na het uitbreken van het coronavirus, zoals hulp bij het doen van boodschappen of bij het koken van maaltijden. "Ook op afstand probeer ik van toegevoegde waarde te blijven door mensen te blijven verbinden en wegwijs maken. Langzaam maar zeker vinden er meer persoonlijke ontmoetingen plaats. Je ziet dat daar veel waarde aan wordt gehecht. Bijeenkomsten hebben voor veel mensen plotseling een heel bijzonder karakter.”

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>