Stichting Met je hart Zundert introduceert stamtafel voor ouderen
Foto: Corine Roks

Stichting Met je hart Zundert introduceert stamtafel voor ouderen

WERNHOUT - Elkaar ontmoeten aan de stamtafel, een landelijk project van Stichting Met je Hart, is sinds vrijdagmiddag ook in de gemeente Zundert verwelkomd. Zes genodigden en burgemeester Joyce Vermue waren te gast bij één van de vrijwilligers in Wernhout waar zij genoten van een gezellige high tea in de buitenlucht.


Coördinator Hubert Hendriks(l) van Stichting Met je hart Zundert hierover: “De stichting zet zich in voor kwetsbare, onzichtbare ouderen. We hebben in de gemeente Zundert gekozen voor ontmoetingen aan de stamtafel, dat op deze middag haar debuut beleeft. We brengen ouderen met elkaar in contact, en mogelijk worden er nieuwe contacten of vriendschappen opgebouwd”. Het initiatief wordt in alle kernen van de gemeente Zundert uitgerold. De volgende ontmoetingen staan gepland in Zundert, op 16 en 23 oktober.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>