Wethouder Johan de Beer verricht lokale aftrap duurzaamheidsdag online
Foto: Sandragrafie

Wethouder Johan de Beer verricht lokale aftrap duurzaamheidsdag online

ZUNDERT - Zundert is een global goal gemeente en doet komende vrijdag mee aan de landelijke duurzaamheidsdag op 25 september. Wethouder Johan de Beer (portefeuillehouder duurzaamheid, milieu en afval) geeft donderdagavond de lokale aftrap voor de Global Goals Dag tijdens een online informatieavond over energiebesparing.


Tijdens de informatieavond krijgen inwoners besparingstips per woningtype en advies om met weinig geld energie te besparen. Voor iedere kern is er een informatieavond. “En die gaan door. Ook in coronatijd. Deze avond is de derde digitale bijeenkomst. Deze informatieavond is speciaal voor inwoners uit Klein Zundert en Zundert. In juni en september vonden veel inwoners uit Rijsbergen, Wernhout en Achtmaal hun weg naar de digitale bijeenkomsten,” voegt Johan de Beer toe. De aftrap vindt plaats op donderdag 24 september van 19.00 uur tot 20.30 uur uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan hier.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>