Scheidsrechter Luc Raats neemt de attentie in ontvangt.

VV Wernhout staat stil bij de Week van de Scheidsrechter

WERNHOUT - Van 3 t/m 11 oktober was het de week van de scheidsrechter(s)! Als VV Wernhout zijnde staan we hier altijd bij stil door onze club-, maar zeker ook KNVB-scheidsrechters in het zonnetje te zetten.

Het vak van scheidsrechter is niet altijd een pretje en zeker niet altijd even gemakkelijk. Des te meer dat zij ook dit respect verdienen. Mede mogelijk gemaakt door de plaatselijke supermarkt kregen al onze vaste club- en KNVB scheidsrechters die wij mochten ontvangen in deze weekenden een boodschappenkrat vol lekkernijen uitgereikt.

Wernhout wint met ruime cijfers van Vivoo

Vivoo-Wernhout (0-3) 1-5.

In Huijbergen had Wernhout tegen Vivoo een redelijk eenvoudige middag. Binnen no time lag de 0-1 binnen, Chris scoorde uit een corner van Marvin. In de eerste helft werd de thuisploeg slechts één keer dreigend en deze kans werd door Carlo verijdeld. Wernhout maakte net na het half uur de 0-2 en 0-3. Davey schiet een afgeslagen corner binnen en Max rond een mooie counter goed af. Verder waren er voor de rust nog kansen voor Mathieu, gered door de keeper, Maikel, lob gepakt door de keeper en Chris, kopbal naast, waardoor de score nog hoger op kunnen lopen.

Na rust had Wernhout in het eerste kwartier een mindere fase en hier profiteerde Vivoo van door in de 56e minuut de 1-3 te scoren. Kort hierna stelde Wernhout orde op zaken door de 1-4 te maken. Hierdoor verdween de spanning uit de wedstrijd. Leroy scoorde bij de tweede paal uit een vrije trap van Davey. In de slotfase was er na een hele mooie aanval nog een kans voor Thijs v.d. Buijs, die helaas op de keeper mikte. Na een duwfout binnen de zestien op Mathieu mocht Maikel nog aanleggen vanaf 11 meter, wat de 1-5 betekende.

Als alles normaal blijft verlopen speelt Wernhout komende zondag thuis tegen METO uit Hoogerheide.