VV Wernhout en trainer Rudo Gommers gaan samen verder
<p>Trainer Rudo Gommers (rechts) samen met vicevoorzitter Kees Braspenning van VV Wernhout bij zijn aanstelling bij de club. De verbintenis wordt met een jaar verlengd. </p>

Trainer Rudo Gommers (rechts) samen met vicevoorzitter Kees Braspenning van VV Wernhout bij zijn aanstelling bij de club. De verbintenis wordt met een jaar verlengd.

(Foto: VV Wernhout)

VV Wernhout en trainer Rudo Gommers gaan samen verder

WERNHOUT - Trainer Rudo Gommers heeft ook volgend seizoen de selectie van VV Wernhout onder zijn hoede. De verbintenis tussen de Wernhoutse club en de oefenmeester wordt met één jaar verlengd.


Gommers trad dit seizoen, waarin vanwege het coronavirus nog nauwelijks is gespeeld, aan als de nieuwe hoofdtrainer van VV Wernhout. Hij heeft in zijn actieve voetbalcarrière tot zijn 38ste in de selectie van Moerse Boys gespeeld. Als trainer heeft hij de JO19 van Moerse Boys onder zijn hoede gehad. Voordat hij hoofdtrainer werd bij VV Wernhout was hij gedurende drie seizoenen in dezelfde hoedanigheid actief bij vierdeklasser VV Vivoo in Huijbergen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;