Wijnbar Dames Pellens opent tweede locatie in Rijsbergen: ‘Hopelijk mogen we jullie binnenkort ontvangen’
De foto die Dames Pellens bij het facebookbericht plaatste.
De foto die Dames Pellens bij het facebookbericht plaatste. (Foto: Facebook Dames Pellens)

Wijnbar Dames Pellens opent tweede locatie in Rijsbergen: ‘Hopelijk mogen we jullie binnenkort ontvangen’

RIJSBERGEN - Heugelijk nieuws op de laatste dag van het jaar. Dames Pellens is namelijk terug van weggeweest in Rijsbergen. De wijnbar maakt donderdagochtend bekend een tweede locatie te openen in Rijsbergen. De eerste wijnbar zit in Breda.


Dames Pellens is voor velen in Breda bekend als de ‘wijnbar’. Deze populaire wijnbar maakt nu ook zijn terugkeer naar Rijsbergen, op dezelfde plek waar het restaurant altijd al zat. Dat maakte Dames Pellens donderdagochtend bekend op Facebook. “Naast Dames Pellens Breda openen wij onze tweede Dames Pellens in Rijsbergen!”, aldus de Rijsbergse eigenaar op Facebook. “Binnenkort hopen we jullie dan ook in beide zaken weer te mogen ontvangen.” 

Op de bekendmaking wordt positief gereageerd. Het bericht heeft meer dan 50 likes, is al meerdere keren gedeeld en ontvangt meerdere reacties. “Wat goed! Daar zullen we snel eens gaan eten zodra we weer mogen!”, aldus een facebookgebruiker. “Fijne jaarwisseling en hopelijk mogen we snel weer langs komen!”

Het is nog onduidelijk wanneer de Rijsbergse locatie haar deuren opent. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>