Sporting Oekel eert clubiconen
<p>Van linksboven naar rechtsonder: Guust Haest, Jos van Hooijdonk, Frans Herijgers, Wim Huijbregts en Peter van der Velde.</p>

Van linksboven naar rechtsonder: Guust Haest, Jos van Hooijdonk, Frans Herijgers, Wim Huijbregts en Peter van der Velde.

(Foto: Sporting Oekel)

Sporting Oekel eert clubiconen

RIJSBERGEN - Sporting Oekel, dat in 2020 haar 50-jarig vierde met de uitgave van een jubileumboek, heeft op de valreep nog vijf leden in de schijnwerpers gezet die al vanaf de oprichting bij de vereniging zijn betrokken en die ieder op hun eigen manier verdienstelijk zijn geweest voor de vereniging in de voorbije vijftig jaar.


Het gaat om medeoprichter Wim Huijbregts, Frans Herijgers, Jos van Hooijdonk, Peter van der Velde en Guust Haest. Wim Huijbregts is lang bestuurder en organisator geweest. Samen met zijn vrouw is hij nog steeds betrokken bij activiteiten. Ook Frans Herijgers heeft zijn bestuurlijke bijdrage geleverd en is ook jaren voorzitter geweest van de vereniging. Jos van Hooijdonk staat aan de basis van het jubileumboek en is op dit moment nog actief op de fiets en coördineert in de zomer voor het grootste gedeelte het routeschema voor de vereniging. Peter van der Velde heeft door de jaren heen veel sportieve bijdragen geleverd en is bij alle activiteiten een vaste man. Ook Guust Haest heeft door de jaren heen zijn sportieve bijdrage geleverd en heeft op zijn manier meegewerkt aan de verenging in de loop van vijftig jaar. Deze leden vormen samen een deel van het fundament waar Sporting Oekel op is gebouwd. Tussen Kerstmis en Oud en Nieuw heeft bestuurslid Peter Vermeeren bij deze leden thuis een herinnering uitgereikt voor hun verdiensten. Dit vooruitlopend op de feestactiviteiten rond het 50-jarig jubileum welke in afgeslankte vorm zijn verplaatst naar het Pinksterweekeinde van 2021.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;